Buton de apelare telefon sau WhatsApp

Buton de apelare telefon sau WhatsApp

Acest modul adauga o caseta in partea de jos a paginii cu  doua butoane ce permite apelarea directa prin telefonul mobil sau prin WhatsApp Facilitati Adaugare buton pentru  apelarea prin telefonul mobil Adaugare buton pentru   apelare sau chat pe WhatsApp Configurare dimensiuni, pozitionarii, culorilor Adaugarea unui text configurabil. Urmarire in… Read More »

Cum se configurează?

Completați numerele de telefon „Număr de telefon de apelat” și „Număr WhatsApp de apelat” și textele asociate acestora „Număr de telefon (sau text) de afișat” sau „Număr WhatsApp (sau text) de afișat”

Alegeti culorile preferate

Dacă nu doriți o anumită culoare și preferați ca elementul să fie transparent, atunci ștergeți culoarea din câmpul corespunzător.

Setați poziționarea in pagina

În grupul „Topografie” setați câmpurile active, modul de afișare și poziția.

De asemenea, în „Restricționați aspectul” setați pe ce pagini vor apărea butoanele. Dacă selectați „Numai pe pagini” sau „Nu pe pagini”, atunci completați ID-ul paginilor sau postărilor separate prin virgulă.

Setați urmărirea evenimentelor

Dacă codul de urmărire Google Analytics este deja adăugat în pagină, atunci alegeți versiunea corespunzătoare pentru a urmări evenimentele.
Modulul va adăuga automat scriptul de urmărire și veți putea găsi evenimentele în Google Analytics făcând clic pe Comportament> Evenimente> Prezentare generală

Salvează modificările

După verificarea câmpurilor completate, salvați modificările și retușați aspectul dacă este necesar.

Facilitati

  • Adaugare buton pentru  apelarea prin telefonul mobil
  • Adaugare buton pentru   apelare sau chat pe WhatsApp
  • Configurare dimensiuni, pozitionarii, culorilor
  • Adaugarea unui text configurabil.
  • Urmarire in Google Analytics  (track events)

Vazi pagina modulului:

Click to Call or Chat Buttons

Tags: Module WordPress

Phone icon
WhatsApp icon