Servicii de programare site-uri web in PHP si MySQL

O funcţionalitate eficienta pentru site-ul web in zilele noastre necesita abilitaţi foarte bune de programare în PHP. Evoluţia rapida a tehnologiei web a ridicat ştacheta de design şi de programare web. Avem disponibilitatea si experienta necesara cu mai mult de douăzeci de ani de activitate în PHP şi MySQL pentru a va putea ajuta.

Servicii de programare PHP si MySQL

  • Programare web PHP si MySQL
  • Aplicatii dedicate PHP si MySQL
  • Site-uri custom PHP si MySQL
  • Implementare site-uri CMS si E-commerce
  • Dezvoltare de module custom pentru aplicaţii existente

Programarea bazelor de date MySQL

Utilizarea baza de date in site-urile web a devenit normala. Avem experienta în proiectarea si dezvoltarea bazelor de date in MySQL iar proiectele trecute ne permit sa folosim aceasta experienta pentru proiectul dumneavoastră.

Programare pentru sisteme de management al conţinutului – WordPress, Joomla & Drupal

Cele mai comune sisteme de management al conţinutului (CMS), utilizate în prezent sunt WordPress, Joomla si Drupal. Avem posibilitatea de a realiza module, componente, plug-in-uri sau de a implementa sau dezvolta teme pentru aceste CMS-uri.

Programarea site-urilor dedicate sau custom în PHP şi MySQL

CMS-urile standard nu se potrivesc mereu dorinţelor tale. De multe ori nu exista implementate facilităţile sau opţiunile de care aveţi nevoie. Va punem la dispoziţie servicii de programare personalizate open-source, pentru a construi, dezvolta sau personaliza aplicaţiile dorite asa cum doriţi.
Performanţa codului server-side, interfaţa simpla si prietenoasa cu utilizatorul, paginile web generate rapid şi flexibile sunt numai câteva motive pentru care puteţi alege o soluţie custom.

Despre programarea WEB

Dezvoltarea si programarea web sunt termene mai largi pentru activitatea de dezvoltare a unui site web pentru Internet (World Wide Web) sau pentru o retea interna (o retea privata).
Programarea  web se poate referi la o singura pagina statica de text sau la cele mai complexe aplicatii bazate pe internet, in domeniul afacerilor, vanzărilor sau reţelelor de socializare. O lista mai cuprinzatoare de activitaţi referitoare la programarea web poate face trimitere la web design, dezvoltarea de continut web, de aplicatii client-server, client-side / server-side scripting, server web si de configurare si securitate a retelelor, precum si dezvoltarea de portaluri e-commerce.
Cele mai recente aplicaţii web dezvoltate  au ajuns sa se bazeze pe sisteme de management CMS. Aceste CMS-uri pot fi făcute de la zero sau folosind o platforma open source, gata construita  (cum ar fi Drupal, WordPress sau Joomla).

Tags: Servicii WordPress

Phone icon
WhatsApp icon