Cart
0
User

Servicii de programare site-uri web in PHP si MySQL

O funcţionalitate eficienta pentru site-ul web in zilele noastre necesita abilitaţi foarte bune de programare în PHP. Evoluţia rapida a tehnologiei web a ridicat ştacheta de design şi de programare web. Avem disponibilitatea si experienta necesara cu mai mult de douăzeci de ani de activitate în PHP şi MySQL pentru a va putea ajuta.

Servicii de programare PHP si MySQL

  • Programare web PHP si MySQL
  • Aplicatii dedicate PHP si MySQL
  • Site-uri custom PHP si MySQL
  • Implementare site-uri CMS si E-commerce
  • Dezvoltare de module custom pentru aplicaţii existente

Programarea bazelor de date MySQL

Utilizarea baza de date in site-urile web a devenit normala. Avem o vasta experienta în proiectarea si dezvoltarea bazelor de date in MySQL iar proiectele trecute ne permit sa folosim aceasta experienta pentru proiectul dumneavoastră.

Programare pentru sisteme de management al conţinutului – WordPress, Joomla & Drupal

Cele mai comune sisteme de management al conţinutului (CMS), utilizate în prezent sunt WordPress, Joomla si Drupal. Avem posibilitatea de a realiza module, componente, plug-in-uri sau de a implementa sau dezvolta teme pentru aceste CMS-uri.

Programarea site-urilor dedicate sau custom în PHP şi MySQL

CMS-urile standard nu se potrivesc mereu dorinţelor tale. De multe ori nu exista implementate facilităţile sau opţiunile de care aveţi nevoie. Va punem la dispoziţie servicii de programare personalizate open-source, pentru a construi, dezvolta sau personaliza aplicaţiile dorite asa cum doriţi.
Performanţa codului server-side, interfaţa simpla si prietenoasa cu utilizatorul, paginile web generate rapid şi flexibile sunt numai câteva motive pentru care puteţi alege o soluţie custom.

Despre programarea WEB

Dezvoltarea si programarea web sunt termene mai largi pentru activitatea de dezvoltare a unui site web pentru Internet (World Wide Web) sau pentru o retea interna (o retea privata).
Programarea  web se poate referi la o singura pagina statica de text sau la cele mai complexe aplicatii bazate pe internet, in domeniul afacerilor, vanzărilor sau reţelelor de socializare. O lista mai cuprinzatoare de activitaţi referitoare la programarea web poate face trimitere la web design, dezvoltarea de continut web, de aplicatii client-server, client-side / server-side scripting, server web si de configurare si securitate a retelelor, precum si dezvoltarea de portaluri e-commerce.
Cele mai recente aplicaţii web dezvoltate  au ajuns sa se bazeze pe sisteme de management CMS. Aceste CMS-uri pot fi făcute de la zero sau folosind o platforma open source, gata construita  (cum ar fi Drupal, WordPress sau Joomla).

Tags: servicii