Servicii de web design si programare pentru site-uri web

Un site web este cea mai importanta componenta a strategiei de marketing a companiei. Crearea site-ului web se afla in centrul eforturilor dumneavoastră de a promova compania, iar el trebuie sa reprezinte în mod profesional întreaga imagine a companiei sau a serviciilor oferite. Pe măsura ce tehnologia web a progresat, au apărut mai multe instrumente ce pot fi utilizate în promovarea paginii web, cum ar fi social media, bloguri si RSS feed-uri pentru a numi doar câteva exemple. Profitând de aceste resurse si prin respectarea fidela a practicilor web actuale putem alege varianta optima pentru personalizarea ce va satisface nevoile dumneavoastră.

Aspectul grafic al site-ului este cel mai important factor al imaginii create si a impactului asupra publicului. În acest sens putem sa va ajutam oferindu-va următoarele servicii

Servicii de creaţie design pentru site-uri web

Imediat ce primim conţinutul pentru site-ul dvs. vom începe munca. Vom introduce informaţiile si vom configura site-ul pentru dumneavoastră, iar apoi va vom prezenta site-ul înainte de a-l pune in funcţiune. De la începutul pâna la sfârsitul procesului de proiectare durează intre o săptămână si o luna în funcţie de complexitate pana acesta va fi gata.

Dezvoltare HTML,CSS, javascript, JQuery

HTML si Cascading Style Sheets (CSS) sunt coloana vertebrala a tuturor proiectelor noastre de web design si este extrem de important ca fiecare site pe care il vom dezvolta fie bine organizat, folosind cele mai noi standarde HTML si CSS pentru o expunere optima pentru motoarele de căutare

Realizarea elementelor de identitate companiei

La realizarea elementelor de identitate si a aspectului grafic al siteului companiei avem in vedere domeniului de activitate, tipul de produselor sau servicii furnizate de aceasta, si nu in ultimul rand viziunea clientului asupra identităţii imaginii create şi asupra aspectului acestuia.

Servicii de implementare si dezvoltarea de template-uri WordPress

Realizam teme pentru WordPress cu functionalitaţi personalizate cu care puteţi rula un site modern.

Tags: Servicii WordPress

Phone icon
WhatsApp icon