Servicii devirusare site WORDPRESS

Servicii devirusare website WordPress

  • Eliminare scripturi compromise din site
  • Verificare configurare hosting (cont Cpanel)
  • Update module (plugins)
  • Update WordPress
  • Update teme
  • Instalare module securitate si notificare
  • Repunere in functiune si supraveghere ulterioara 7-14 zile.

In anumite cazuri unele module sau teme pot sa aiba disfunctionalitati. Corectarea acestora implica o manopera aditionala.

Program

Zilnic intre orele 09.00-20.00. Suna acum pentru o evaluare, estimare sau intrebari.

Durata serviciului de devirusare:

  • 6-48 ore pana la devirusare (depinde de complexitatea siteului si de cat de grav a fost afectat )
  • +7 zile de supraveghere ulterioara

In anumite cazuri, pentru siteuri complexe sau atipice, serviciile pot dura mai mult .

Un site nu trebuie lasat virusat deoarece poate aduce complicatii si mai mari.  Se poate compromite serverul si deci serviciul de email, si de aici se pot accesa alte conturi astfel incat situatia poate deveni din ce in ce mai grava.

Cand website-ul tau este infectat, motoarele de cautare (Google) si browsere-le(Chrome) vor incerca sa impiedice utilizatorii sa ajunga pe website-ul tau, si ii vor avertiza ca intra pe un website compromis.
In acest sens oferim servicii de devirusare a site-urilor cu viruşi sau malware.

Noi vă putem ajuta să restauraţi site-ul dvs. înapoi la starea de funcţionare normala prin înlăturarea fişierelor sau scripturilor inserate sau refacerea fişierelor(WordPress) corupte sau distruse. Deasemenea putem elimina şi elementele inserate in bazele de date MySQL. In general ne adresam celor ce detin site-uri construite in WordPress.

Odata cu eliminarea virusilor se va incerca si gasirea vulnerabilitatilor care a dus la compromiterea siteului

Cat dureaza serviciul de devirusare a unui site web?

Unele servicii de devirusari ale siteurilor web cer un timp mai indelungat, in functie de numarul de fisiere afectate si de complexitatea acestora. In anumite cazuri in care nu a existat backup se pot pierde date sau poate fi afectata functionalitatea site-ului (daca s-au pierdut scripturi customizate) in mod irecuperabil.

In general devirusarea unui site simplu dureaza cateva ore pana la una sau doua zile. In anumite cazuri in functie de volumul de date si de complexitatea siteului poate dura cateva zile. Deasemenea exista si o perioada ulteriara in care siteul este functional dar este sub supraveghere. Aceasta perioada pate fi de cateva zile pana la supravegherea permanenta. In general noi verificam periodic siteul inca 7 zile.

Ulterior unui serviciu de devirusare site-ul meu poate fi compromis din nou?

Raspunsul din pacate este: Da…. Dar in functie de cat de bine este intretinut site-ul compromiterea devine tot mai putin probabila. Asta inseamna update, supraveghere si backup permanent!!!

ATENTIE! Acest serviciu se refera la punerea in functiune a unui site compromis prin eliminarea scripturilor nedorite, repararea erorilor si actualizarea la ultima versiune a platformei sau a pluginurilor (acolo unde ele exista). Deasemenea instalarea unui modul minim de securitate. Protectia ulterioara nu poate fi garantata intrucat aceasta este un proces continuu. Daca se doreste o protectie mai stricta atunci se poate folosi un serviciu specializat  de protectie si monitorizare, ce cuprinde update-uri permanente. Acestea pot fi instalate si de catre client sau de catre o terta parte.

Site-ul dvs. WordPress a fost piratat și are malware redirecționând vizitatorii către alte pagini?

Va putem ajuta  să redobândiți controlul, să vă recuperati site-ul și să eliminați programele malware. Examinam cu atenție website-ul și încercam sa găsim cauza pentru ca site-ul sa nu fie din nou compromis. Pentru a împiedica hackerii să nu revină pe site, putem îmbunătăți securitatea folosind metode minime de protectie(free) sau va putem face recomandari privind metode profesionale (platite).

Site-ul dvs. WordPress nu mai functioneaza?

Deasemenea va putem ajuta  să gasiti eroarea si sa reparam codul gresit. Actualizăm fișierele de bază ale WordPress, baza de date, plugin-urile și temele la cea mai recentă versiune stabilă (in masura in care exista si codul existent sau platforma permite).

Tags: Servicii WordPress

Phone icon
WhatsApp icon