Meniu Închide

Servicii de devirusare a site-urilor in WORDPRESS

Un site nu trebuie lasat virusat deoarece poate aduce complicatii si mai mari. Se poate compromite serverul si deci serviciul de email, si de aici se pot accesa alte conturi astfel incat situatia poate deveni din ce in ce mai grava.

Cand website-ul tau este infectat, motoarele de cautare si browsere-le vor incerca sa impiedice utilizatorii sa ajunga pe website-ul tau, si ii vor avertiza ca ai un website compromis.
Servicii de remediere a site-urilor cu viruşi sau malware.

Noi vă putem ajuta să restauraţi site-ul dvs. înapoi la starea de funcţionare normala prin înlăturarea fişierelor sau scripturilor inserate sau refacerea fişierelor corupte sau distruse. De asemenea putem elimina şi elementele inserate in bazele de date MySQL.

Odata cu eliminarea virusilor se va gasi si corecta si vulnerabilitatea care a dus la compromiterea siteului

In general avem experienta in site-uri construite in WordPress, Joomla sau custom dar putem accepta si alte provocari.
Cat dureaza devirusarea unui site web?

Unele devirusari ale siteurilor web cer un timp mai indelungat, in functie de numarul de fisiere afectate si de complexitatea acestora. In anumite cazuri in care nu a existat backup se pot pierde date sau poate fi afectata functionalitatea site-ului (daca s-au pierdut scripturi customizate) in mod irecuperabil.

In general devirusarea unui site simplu dureaza cateva ore pana la o zi. In anumite cazuri in functie de volumul de date si de complexitatea siteului poate dura cateva zile. Deasemenea trebuie sa se aiba in calcul si partea de supraveghere a site-ului ulterioara devirusarii.

Site-ul dvs. WordPress a fost piratat și are malware redirecționând vizitatorii către alte pagini?

Va putem ajuta  să redobândiți controlul, să vă protejați site-ul și să eliminați programele malware. Echipa noastră examinează cu atenție website-ul și încercam sa găsim cauza pentru ca site-ul sa nu fie reinfectat mai târziu.

Actualizăm fișierele de bază ale WordPress, baza de date, plugin-urile și temele la cea mai recentă versiune stabilă. Pentru a împiedica hackerii să nu revină pe site, îmbunătățim securitatea folosind software-ul de ultimă generație și cele mai bune practici.