Cart
0
User

Servicii de devirusare a site-urilor in WORDPRESS

Un site nu trebuie lasat virusat deoarece poate aduce complicatii si mai mari. Se poate compromite serverul si deci serviciul de email, si de aici se pot accesa alte conturi astfel incat situatia poate deveni din ce in ce mai grava.

Cand website-ul tau este infectat, motoarele de cautare si browsere-le vor incerca sa impiedice utilizatorii sa ajunga pe website-ul tau, si ii vor avertiza ca ai un website compromis.
In acest sens oferim servicii de remediere a site-urilor cu viruşi sau malware.

Noi vă putem ajuta să restauraţi site-ul dvs. înapoi la starea de funcţionare normala prin înlăturarea fişierelor sau scripturilor inserate sau refacerea fişierelor(WordPress) corupte sau distruse. Deasemenea putem elimina şi elementele inserate in bazele de date MySQL. In general ne adresam celor ce detin site-uri construite in WordPress.

Odata cu eliminarea virusilor se va incerca si gasirea vulnerabilitatilor care a dus la compromiterea siteului

Cat dureaza devirusarea unui site web?

Unele devirusari ale siteurilor web cer un timp mai indelungat, in functie de numarul de fisiere afectate si de complexitatea acestora. In anumite cazuri in care nu a existat backup se pot pierde date sau poate fi afectata functionalitatea site-ului (daca s-au pierdut scripturi customizate) in mod irecuperabil.

In general devirusarea unui site simplu dureaza cateva ore pana la o zi. In anumite cazuri in functie de volumul de date si de complexitatea siteului poate dura cateva zile. Deasemenea trebuie sa se aiba in calcul si partea de supraveghere a site-ului ulterioara devirusarii.

Ulterior site-ul meu poate fi compromis din nou?

Raspunsul din pacate este: Da…. Dar in functie decat de bine este intretinut site-ul compromiterea devine tot mai putin probabila. Asta inseamna update, supraveghere si backup permanent!!!

ATENTIE! Acest serviciu se refera la punerea in functiune a unui site compromis prin elinimarea scripturilor nedorite, repararea erorilor si actualizarea la ultima versiune a platformei si pluginurilor (acolo unde ele exista). Deasemenea instalarea unui modul minim de securitate. Nu putem garanta protectia ulterioara. Daca se doreste o protectie mult mai stricta atunci exista servicii specializate  de protectie cu monitorizare cu update permanent ce pot fi instalate si de catre client sau terta parte.

Site-ul dvs. WordPress a fost piratat și are malware redirecționând vizitatorii către alte pagini?

Va putem ajuta  să redobândiți controlul, să vă recuperati site-ul și să eliminați programele malware. Examinam cu atenție website-ul și încercam sa găsim cauza pentru ca site-ul sa nu fie din nou compromis.Pentru a împiedica hackerii să nu revină pe site, putem îmbunătăți securitatea folosind metode minime de protectie(free) sau recomandari privind metode profesionale(platite).

Site-ul dvs. WordPress nu mai functioneaza?

Deasemenea va putem ajuta  să gasiti eroarea si sa reparam codul gresit. Actualizăm fișierele de bază ale WordPress, baza de date, plugin-urile și temele la cea mai recentă versiune stabilă (in masura in care exista si codul existent sau platforma permite).

Tags: servicii